Immár a 2020-as év is a végéhez közeledik. Ennek, azt hiszem, a jelen helyzetben, többen örülnek a szokásosnál, és bár idén kicsit máshogy zajlik majd a megszokott karácsonyi készülődés, amondó vagyok, hozzuk ki belőle a legeslegjobbat!

Ha nincs ötleted...
Ajándékok alkotóknak

Még nem találtad meg a tökéletes ajándékot horgoló anyukádnak, szomszédodnak, barátnődnek? 

Válogass bátran a Tia Jonas handmade ajándékcsomagok között, melyeket kifejezetten alkotáshoz hasznos meglepetésekkel töltöttem fel!

Ha kész Ajándékot szeretnél...
Kedvenc alkotóim

A Karácsony a szeretet ünnepe. Ha kézműves terméket vásárolsz, nem csak a táskát, díszt vagy horgolt állatkát veszed meg, hanem magaddal viszel egy picit az alkotójából is, aki szívvel-lélekkel és csupa-csupa szeretettel készítette el azt. Idén karácsonykor válassz ajándékot kedvenc alkotóim munkái közül!

KNG Handmade Decoration

Kinga idén májusban mutatta meg magát a világnak, és nagyon hamar, nagyon sok kedvelőre tett szert. Nem is csoda, hiszen cuki és ötletes kosárkái, elegáns táskái és varázslatos asztaldíszei engem is azonnal rabul ejtettek.

Hogyan készülsz az ünnepre?

Kinga: 

“Igyekszem a szabadidőmből is feláldozni pár órát a munkára, és ha tudok, előre dolgozni 1-2 kifejezetten karácsonyi kosárral/kiegészítővel, hogy mindenkit ki tudjak majd szolgálni.

Feltöltöttem a készletem, most egy kicsit többet is halmoztam fel, de úgy tűnik jól tettem, mert el fognak fogyni decemberben.”

Melyik termékedet ajánlanád karácsonyi ajándéknak?

Kinga:

“Természetesen, ha táskáról van szó, akkor a bőrfedeles hátizsákot; elegáns, nőies és nem utolsó sorban egyedi.”

Keressétek Kingát az alábbi elérhetőségeken:

Facebook
Instagram
knghandmade@gmail.com
+36300123020

Narka

narka

Különleges ajánlat Anditól:

Rendelni a honlapon keresztül, illetve a narka@narka.hu email címen lehet 🙂 Megrendeléseket december 10-ig tudok felvenni, aki pedig november 27-e éjfélig leadja a rendelését, annak 10% kedvezményt biztosítok.

A Narka táskákat már jó ideje irigykedve figyelem. Andi táskacsodái elegánsak és praktikusak, izgalmas formák és kivételes összhang jellemzi őket, ami gyönyörű fotóin ugyancsak visszaköszön.

Hogyan készülsz az ünnepre?

Andi: 

“Évekkel ezelőtt sikerült megszereznem a (szerintem) tökéletes bejgli receptjét, így ebben az időszakban már javában töröm a kertből összeszedett diót, mert általában 12-15 bejglit biztosan kell süssek. Emellett újra előveszem a házi Bailey’s receptet, mert az első adventi hétvégén már ezt szoktuk kortyolgatni a párommal, miközben javában írjuk a karácsonyi menüt, a megrendelések mellett pedig időt szánok arra is, hogy mindenkinek házi készítésű ajándékot tudjak adni.”

Melyik termékedet ajánlanád karácsonyi ajándéknak?

Andi:

“A körtáskát ajánlanám :)”

Keressétek Andit az alábbi elérhetőségeken:

www.narka.hu
+36202994348

monjoaccessories

Mónikával egy rendelése kapcsán találkoztam először. Megbeszéltük a részleteket, személyes átvétellel kérte a pántot. Ekkor még nem tudtam, hogy a Monjoaccessories az ő márkája. Nem sokkal később meglepődve tapasztaltam, hogy megjelöltek egy instagram posztban: ekkor tudtam meg, hogy valójában kihez is tartozik a Monjoaccessories. Azóta izgatottan figyelem, hogy milyen újabb és újabb gyönyörűségekkel örvendeztet meg minket Móni; precízen és tökéletesre megalkotott táskái ámulatba ejtenek.

Hogyan készülsz az ünnepre?

Móni: 

“Az ünnepekre a lelkünket és az otthonunkat is ünneplőbe öltöztetjük. Karácsonyi kiegészítőim között kis csillag alakú horgolt dobozkát, mécsestartót, karácsonyfadíszt, adventi koszorú alapot, valamint pohár- és tányéralátéteket találtok, amik meghitté varázsolják a szeretteinkkel együtt töltött időt.”

Melyik termékedet ajánlanád karácsonyi ajándéknak?

Móni:

“Karácsonyi ajándéknak a fent említett apróságok mellett szívből ajánlom még egyéb termékeimet is: horgolt kézi- és hátitáskákat; fürdőszobai, mindennapi és babaápolási tárolószetteket, cumiláncot, szőnyegeket és puffokat.”

Ha magad készítenéd...
A Legjobb Boltok Alkotóknak