100% csere garancia

Termékeimet mindig nagy gondossággal és odafigyeléssel készítem, azonban ennek ellenére előfordulhatnak olyan hibák, amelyeket előre nem lehet megjósolni.

Amennyiben a használat során minőségi problémát fedezel fel (pl. szétfoszlott varrás, selejt patent, stb.), kérlek írj e-mailt a tiajonas@tiajonashandmade.com-ra. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból bekövetkezett sérülésekre, hibákra.

Amennyiben meggondolnád magad, akkor a webáruházból megrendelt termékekre a törvényi keretek szerint 14 naptári napos elállási jog és pénz visszafizetési garancia áll rendelkezésedre. Ha élni kívánsz az elállási jogoddal, ezt a csomag visszaküldése előtt kérlek jelezd írásban a tiajonas@tiajonashandmade.com-on. Az elállási jog az ÁSZF-ben meghatározott módon gyakorolható.

A csomagokat minden esetben személyesen állítom össze. Ha ennek ellenére az átvett termék esetlegesen hibásan érkezett meg hozzád, vagy vélhetően a szállítás során sérült meg, kérlek, ezt mihamarabb jelezd a tiajonas@tiajonashandmade.com e-mail címen, hogy kicserélhessem számodra. Ebben az esetben az új, hibátlan termék eljuttatásáért semmit nem kell fizetned.

Hogyan óvjuk a választottunk?

Mivel majdnem mindegyik késztermékemnél használok valamilyen bőr kelléket (pánt, csat, stb.), nagyon fontos, hogy csakis kézzel szabad tisztítani őket!

A bőr felületeket tiszta, enyhén vizes szivaccsal, vagy puha ruhával töröljük át, ne használjunk tisztítószert, és ne engedjük, hogy a bőr átázzon és megszívja magát vízzel.

A textil felületek tisztításakor használat előtt olvassuk át a tisztítószer használati utasítását, és nagyon kis mennyiségben használjunk belőle. Ne áztassuk a terméket, mert a béleléshez felhasznált anyagok megrongálódhatnak közben.

A szárítás szobahőmérsékleten történjen. Ne tegyük a terméket radiátorra, szárítógépbe, stb.

A tisztítás során kialakult károkért felelősséget nem tudok vállalni.