Szeretettel várlak kezdőknek szóló horgolás workshopomon, ahol az alapoktól tanulhatod meg a horgolás csínját-bínját.

Ha te is szeretnél horgolni tanulni, de nincs kitől vagy számodra bonyolult a videók alapján dolgozni, akkor itt a helyed a workshopon.

Horgolási alapismeret nem szükséges!

Helyszín:

Időpont:

kezdo_workshop10

Tudtad, hogy a pólófonal és a zsinórfonal újrahasznosított alapanyag?

A pólófonal a ruhagyártás során megmaradt alapanyag, amelyet előbb csíkokra vágnak, majd feltekercselnek. A jó minőségű pólófonal ismérve, hogy a gombolyagban maximum 1-2 csomó vagy fonalvég fordul elő, illetve nem tapasztalható jelentős elvékonyodás a fonal vastagságában.

A zsinórfonal is az újrahasznosítás terméke, azonban itt az újrahasznosított pamutot kémiai anyag felhasználása nélkül festik és ebből készítik el a zsinórfonalat. Ennek köszönhetően többször is vehetsz ugyanabból az árnyalatú zsinórfonalból, nem úgy, mint a pólófonal esetében, ahol a megmaradt ruhaanyagtól függően limitált darabszámú gombolyagot tudnak előállítani.

polofonal_zsinorfonal
kezdo_workshop8

Ez a workshop Neked szól, ha...

kep.jpg

RÓLAM

Jánosity Tímea vagyok, hivatalosan mérnök, hobbiból kézműves, de mindenek felett fáradhatatlan alkotó és megrögzött álmodozó.

Különböző textil és bőr alapanyagok felhasználásával készítek és tervezek, táskákat, tárcákat, illetve alkotóknak hasznos kiegészítőket. Szeretem a minőségi alapanyagokat és termékeket, így minden termékem ezt szem előtt tartva készítem el én is.

Emellett fontosnak tartom, hogy azok, akik szeretnének új dolgokat megtanulni, segítséget kaphassanak ehhez, ezért időről időre blog bejegyzéseket írok és workshopokat tartok, ahol megosztom a tudásom és a tapasztalataim.

MIT FOGUNK KÉSZÍTENI?

A workshopon póló- vagy zsinórfonallal dolgozhatsz, a választásodnak megfelelően. 

Miután kiválasztjuk a neked megfelelő horgolótűt az általad választott fonalhoz, néhány mondatban bemutatom az alap pálcákat, amiket használni fogunk. Ezt követően lépésről-lépésre megmutatom a horgolás mozzanatait, és a workshop végére egy négyzet alapú kis kosárkával térhetsz majd haza.

Ha marad rá idő, akkor kedved szerint díszítheted a kosárkád különböző szalagokkal, csipkékkel, díszgombokkal.

Mit fogsz megtanulni ezen a workshopon?

kezdo_workshop
A workshop programja

Helyszín

Időpont

9:45-10:00
Érkezés, beszélgetés, bemutatkozás
10:00-12:30

Kosárka horgolása

12:30-13:00

Horgolás befejezése, díszítés

A programban nincs külön feltüntetve szünet, az alkotás közben lehet szabadon járni-kelni, pihenni, nassolni. A workshop idejére sós rágcsát és ásványvizet biztosítok a résztvevőknek. A workshop ideje alatt lehetőség van az utca túl oldalán lévő Fonallak üzletben vásárolni.

Képek az előző workshopokról

Workshop csomagok

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált fonalat, a workshop idejére a horgolótű és egyéb eszközök használatát, az oktatás díját, illetve sós rágcsát és ásványvizet.

Kérlek válassz a csomagok közül:Alap

Ft 6000
 • Egy kosárka elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás

Páros Ajánlat
(2 fő részére)

Ft 10000
 • Fejenként egy kosárka elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás
 • Fejenként 1000 Ft kedvezmény a workshop díjából

Vásárlói vélemények

"Nagyon szuper volt a tegnapi workshop, készítettem egy cuki pénztárcát. Minden nagyon jól el volt magyarázva. Köszönöm, hogy ott lehettem."
Andrea
Pénztárca Varró Workshop
"Annyira jól éreztem magam! Megtanultam horgolni!! Millió hála, Timii!"
Andrea
Horgolj Hátizsákot! Workshop
"Timi nagyon rugalmas és segítőkész, napokon keresztül email-eztünk, hogy a megfelelő termékeket kaphassam meg. Ma vettem át a postán, a csomagolás igényessége átlagon felüli, mindennel maximálisan meg vagyok elégedve 🙂 Köszönöm, máskor is innen fogok rendelni"
Réka
webshop rendelés
"Láttam az oldalon egy cuki kis pénztárcát, üzentem, hogy szeretném. Nagyon hamar kaptam választ és habár az a cukiság nem lett az enyém, két nap alatt készült egy csak nekem. Újabb két nap múlva a kezembe vehettem. Gyönyörű, precíz, hibátlan munka. Minden kérésem 100%-ban teljesítve. Mindenkinek ajánlom"
Andrea
Egyedi megrendelés

Forrás: Tia Jonas handmade Facebook oldal

Bónusz

Workshop Kuponfüzet

Minden 5. Workshop Ingyenes

Gyere el négy workshopra, gyűjtsd a pecséteket és az ötödik workshopra a vendégem vagy! 

A workshop időpontokat megtalálod a weboldalon a Workshop menüpontban, a hírlevélben és a Tia Jonas handmade Facebook oldalon az események között. Ha további kérdésed van, keress e-mailben a tiajonas@tiajonashandmade.com-on

Gyakran ismételt kérdések

Ha nem találsz választ a felmerült kérdésedre, csak dobj egy üzenetet a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre.

Igen. Ez a workshop kifejezetten azoknak szól, akik még nem vagy nagyon régen horgoltak, és szeretnék (újra) megtanulni. 

Ez nagyban függ attól, hogy a helyszínen milyen fonalat választasz, mennyire vagy gyakorlott és mekkorát szeretnél. Ha vékonyabbat, akkor gyorsabban fogy a fonal, több sort kell majd horgolnod, viszont az időkeretbe sajnos bele kell férnünk. A helyszínen mindent át tudunk beszélni a választásodnak megfelelően.

Nem kell, de hozhatod a kedvenc tűdet, ha szeretnéd. A workshopon minden szükséges eszközt biztosítok. Fém fejű Silber horgolótűkkel fogunk dolgozni.

Igen, azonban a jelentkezésed 3000 Ft előleg átutalásával válik véglegessé. Megrendeléskor válaszd az utánvételes fizetési lehetőséget, e-mailben elküldöm az előleg utalásához szükséges információkat, és a helyszínen lehetőséged lesz bankkártyával vagy készpénzben fizetni a fennmaradó összeget. A befizetett előleget csak abban az esetben tudom visszautalni, hogy ha a workshop ideje előtt 72 órával korábban jelzed a lemondási szándékod. Ezt követően sajnos erre nincs lehetőség.

A Fonallak közel van a Jászai Mari térhez és a Nyugati pályaudvarhoz, ami villamos, vonat és metró közlekedési csomópont. Az 4-6-os villamos megállója mindössze pár perc sétára van a workshop helyszínétől.

A Fonallak környékén van lehetőség parkolásra az utcán. Mivel a workshop szombaton van, a parkolás ingyenes, azonban a helyek számát sajnos nem lehet megjósolni. Ha teheted, inkább gyere tömegközlekedéssel.

Igen, van. Ha legkésőbb a workshop előtti héten szólsz, hogy milyen színű fonalból szeretnéd elkészíteni a kosarat, mindent megteszek azért, hogy beszerezzem neked. Amennyiben ilyen kérésed lenne, kérlek írj nekem e-mailt a tiajonas@tiajonashandmade.com címre.

Igen. A workshopnak a Fonallak ad otthont, amely hatalmas választékkal rendelkezik mind fonalak, mind eszközök tekintetében. Az alkotás előtt, alatt, közben, bármikor vásárolhatsz az út túl oldalán lévő üzletben.

Workshop csomagok

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált fonalat, a workshop idejére a horgolótű és egyéb eszközök használatát, az oktatás díját, illetve sós rágcsát és ásványvizet.

Kérlek válassz a csomagok közül:Alap

Ft 6000
 • Egy kosárka elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás

Páros Ajánlat
(2 fő részére)

Ft 10000
 • Fejenként egy kosárka elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás
 • Fejenként 1000 Ft kedvezmény a workshop díjából
Scroll to Top