Te is szereted az egyedi táskákat? Hiába keresel, nem találsz hozzád illőt? Gyere el a workshopra és alkosd meg álmaid táskáját a saját stílusod szerint!

Ha téged is érdekel a horgolás, esetleg már dolgoztál is zsinórfonallal, akkor itt a helyed a workshopon.

Figyelem! Kezdő horgolási előismeretre szükség van, ezért kérlek csak akkor jelentkezz, horgolási gyakorlattal rendelkezel.

Helyszín: Fonallak Kreatív Kuckó (1136 Budapest, Pannónia utca 24.)

Időpont: hamarosan…

Tudtad, hogy a zsinórfonal újrahasznosított alapanyag?

A zsinórfonal az újrahasznosítás terméke. Az újrahasznosított pamutot kémiai anyag felhasználása nélkül festik és ebből készítik el a zsinórfonalat. Ennek köszönhetően többször is vehetsz ugyanabból az árnyalatú zsinórfonalból, ellentétben a pólófonallal, ahol a megmaradt ruhaanyagtól függően limitált darabszámú gombolyagot tudnak előállítani. A zsinórfonal többféle méretű is lehet, azonban nagy előnye, hogy végig egyenletes vastagságú és csomómentes, így garantált a tökéletes végeredmény.

Ez a workshop Neked szól, ha...

kep.jpg

RÓLAM

Jánosity Tímea vagyok, hivatalosan mérnök, hobbiból kézműves, de mindenek felett fáradhatatlan alkotó és megrögzött álmodozó.

Különböző textil és bőr alapanyagok felhasználásával készítek és tervezek, táskákat, tárcákat, illetve alkotóknak hasznos kiegészítőket. Szeretem a minőségi alapanyagokat és termékeket, így minden termékem ezt szem előtt tartva készítem el én is.

Emellett fontosnak tartom, hogy azok, akik szeretnének új dolgokat megtanulni, segítséget kaphassanak ehhez, ezért időről időre blog bejegyzéseket írok és workshopokat tartok, ahol megosztom a tudásom és a tapasztalataim.

Milyen táskát készítünk majd?

A workshopon egyetlen dolog kötött: a minta. 

Bátran válogathatsz majd a fonalak és bőr kiegészítők széles választékából, készíthetsz egyszínű, többszínű, bohó vagy romantikus stílusú táskát… Minden adott, hogy álmaid tatyójával távozhass majd a workshopról.

Technikák, amiket megtanulhatsz a workshopon:

A workshop programja

Helyszín:
Fonallak Kreatív Kuckó
(1136 Budapest, Pannónia utca 24.)

Időpont:
2020.07.25.
10:00-16:00

9:45-10:00
Érkezés, beszélgetés, bemutatkozás
10:00-10:30

Fonalak, bőrök kiválasztása

10:30-15:00

Táskatest meghorgolása

15:00-15:45

Összehúzó befűzése, csat alj felvarrása kézzel, pántok felcsatolása

15:45-16:00

Fotózkodás a kész tatyókkal

Képek az előző workshopokról

Workshop csomagok

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált fonalat, a bőr kiegészítőket, a workshop idejére a horgolótű és egyéb eszközök használatát, az oktatás díját, illetve sós rágcsát és ásványvizet.

Kérlek válassz a csomagok közül:

Alap

Ft 15000
 • A táska elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás

Páros Ajánlat
(2 fő részére)

Ft 28000
 • A táska elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás
 • Fejenként 1000 Ft kedvezmény a workshop díjából

Vásárlói vélemények

"Nagyon szuper volt a tegnapi workshop, készítettem egy cuki pénztárcát. Minden nagyon jól el volt magyarázva. Köszönöm, hogy ott lehettem."
Andrea
Pénztárca Varró Workshop
"Annyira jól éreztem magam! Megtanultam horgolni!! Millió hála, Timii!"
Andrea
Horgolj Hátizsákot! Workshop
"Timi nagyon rugalmas és segítőkész, napokon keresztül email-eztünk, hogy a megfelelő termékeket kaphassam meg. Ma vettem át a postán, a csomagolás igényessége átlagon felüli, mindennel maximálisan meg vagyok elégedve 🙂 Köszönöm, máskor is innen fogok rendelni"
Réka
webshop rendelés
"Láttam az oldalon egy cuki kis pénztárcát, üzentem, hogy szeretném. Nagyon hamar kaptam választ és habár az a cukiság nem lett az enyém, két nap alatt készült egy csak nekem. Újabb két nap múlva a kezembe vehettem. Gyönyörű, precíz, hibátlan munka. Minden kérésem 100%-ban teljesítve. Mindenkinek ajánlom"
Andrea
Egyedi megrendelés

Forrás: Tia Jonas handmade Facebook oldal

Bónusz

Workshop Kuponfüzet

Minden 5. Workshop Ingyenes

Gyere el négy workshopra, gyűjtsd a pecséteket és az ötödik workshopra a vendégem vagy! 

A workshop időpontokat megtalálod a weboldalon a Workshop menüpontban, a hírlevélben és a Tia Jonas handmade Facebook oldalon az események között. Ha további kérdésed van, keress e-mailben a tiajonas@tiajonashandmade.com-on

Gyakran ismételt kérdések

Ha nem találsz választ a felmerült kérdésedre, csak dobj egy üzenetet a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre.

A workshopon sajnos nem lesz idő az alap pálcák (rövidpálca, egyráhajtásos pálca, láncszem) előzetes begyakorlására. Ha előtte otthon tudsz gyakorolni, és már nem okoz gondot egy több soros téglalap elkészítése, akkor várlak szeretettel!

Ez nagyban függ attól, hogy a helyszínen milyen fonalat választasz, mennyire vagy gyakorlott és mekkorát szeretnél. Ha vékonyabbat, akkor gyorsabban fogy a fonal, több sort kell majd horgolnod, viszont az időkeretbe sajnos bele kell férnünk. A helyszínen mindent át tudunk beszélni a választásodnak megfelelően.

Nem kell, de hozhatod a kedvenc tűdet, ha szeretnéd. A workshopon minden szükséges eszközt biztosítok. Fém fejű Silber horgolótűkkel fogunk dolgozni.

Igen, azonban a jelentkezésed 7000 Ft előleg átutalásával válik véglegessé. Megrendeléskor válaszd az utánvételes fizetési lehetőséget, e-mailben elküldöm az előleg utalásához szükséges információkat, és a helyszínen lehetőséged lesz bankkártyával vagy készpénzben fizetni a fennmaradó összeget. A befizetett előleget csak abban az esetben tudom visszautalni, hogy ha a workshop ideje előtt 72 órával korábban jelzed a lemondási szándékod. Ezt követően sajnos erre nincs lehetőség.

 A Bartók Béla út 33. szám alatt egy galériában fogunk alkotni. Közel van a Mórizs Zsigmond körtérhez, illetve a Szent Gellért térhez is, az előbbi villamos közlekedési csomópont, az utóbbi elérhető a 4-es metróval. A Gárdonyi tér villamosmegálló van a legközelebb, itt megáll a 17, 19, 41, 47, 48, 49, 56 jelzésű villamos is és mindössze pár perc sétára van a galériától.

A Bartók Béla út környékén van lehetőség parkolásra az utcán. Mivel a workshop szombaton van, a parkolás ingyenes, azonban a helyek számát sajnos nem lehet megjósolni. Ha teheted, inkább gyere tömegközlekedéssel. A legközelebbi parkolóház az ALLEE mélygarázsa, ez körülbelül negyed órás sétára van a galériától, itt fizetős a parkolás.

Igen, van. Ha legkésőbb a workshop előtti héten szólsz, hogy milyen színű bőr kiegészítőből és fonalból szeretnéd elkészíteni a táskád, mindent megteszek azért, hogy beszerezzem őket neked. Amennyiben ilyen kérésed lenne, kérlek írj nekem e-mailt a tiajonas@tiajonashandmade.com címre.

A Fonallak üzletében különböző színű táskapántok, csatok, eszközök és fonalak közül válogathatsz majd, melyeket fizetheted készpénzzel vagy akár bankkártyával is. 

Workshop csomagok

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált fonalat, a bőr kiegészítőket, a workshop idejére a horgolótű és egyéb eszközök használatát, az oktatás díját, illetve sós rágcsát és ásványvizet.

Kérlek válassz a csomagok közül:

Alap

Ft 15000
 • A táska elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás

Páros Ajánlat
(2 fő részére)

Ft 28000
 • A táska elkészítéséhez elegendő alapanyag
 • Oktatás díja
 • Ajándék
 • Mintaleírás
 • Fejenként 1000 Ft kedvezmény a workshop díjából
Scroll to Top