Ismerj meg

Új fizetési lehetőségek a Tia Jonas handmade-en!

Örömmel jelentem nektek, hogy mától elérhető a bankkártyás fizetés a Tia Jonas handmade oldalon a Barion fizetési rendszerén keresztül, sőt, a SumUp-nak köszönhetően személyes átvételkor bankkártyával is fizethetsz!

Az elmúlt időszakban rengeteget törtem a fejem azon, hogy hogyan tudnám számotokra még kényelmesebbé tenni a fizetést az oldalamon. Személy szerint nálam ritkán van készpénz, sokkal jobban szeretek bankkártyával fizetni, és keresem is azokat a helyeket, ahol ezt megtehetem, így nem volt kérdés, hogy nekem is be kell vezetnem egy ilyen rendszert a kényelem érdekében: most legújabb fejlesztéseim révén beköszöntött a bankkártyák ideje!

Hosszas mérlegelés után két kiváló céget választottam, akik ebben segítségemre vannak: a Barion és a SumUp.

A Barion mellett, azon túl, hogy egy magyar startup cég, az is szólt, hogy évek óta felhasználójuk vagyok, és teljesen meg vagyok elégedve az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. Amennyiben még nem hallottatok volna róluk, az alábbi kis összefoglalóban elolvashatjátok, milyen lehetőséget nyújt a Barion fizetés, illetve a Barion tárca számotokra.

A Barion-ról:

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

A személyes átvételkori bankkártya elfogadás már keményebb dió volt. Sokat gondolkodtam, hogy vajon érdemesebb-e egy bankkal szerződnöm, vagy keressek alternatív megoldást. Aztán rátaláltam a SumUp-ra! A SumUp egy angliai cég, amely immár Magyarországon is elérhetővé tette szolgáltatásait. Egy aprócska terminállal és okostelefonnal a rendszer készen is áll, hogy a bankkártya elfogadás nekem és nektek is szuperkényelmes legyen. Ráadásul környezettudatos megoldással oldja meg a fizetési tranzakcióról készült nyugták nyújtását: a vásárló kérésére SMS-ben vagy e-mailben küldi el az adatokat, így nem is volt kérdés, hogy mellettük teszem-e le a voksomat. Íme egy rövid összefoglaló róluk:

A SumUp-ról:

Mi vagyunk a vezető mobil point-of-sale (mPOS) cég Európában. 5 évvel ezelőtt kezdtük kiépíteni fizetési szolgáltatásunkat, hogy felrázzuk a piacot és felébresszük a mindenkiben ott lapuló vállalkozót. Létrehoztunk egy olyan különleges készüléket, amely a zsebében lévő okostelefonnal együtt, mindenhol lehetővé teszi kiskereskedők számára a kártyaelfogadást.

Olyan technológiát akarunk létrehozni, melyet bárki tud használni, így kereskedőink továbbra is foglalkozhatnak azzal amiben a legjobbak, akár kávéházról van szó, akár autójavításról. Mindent megkönnyítünk a papírmunka nélküli regisztrációnktól, az első fizetés fogadásáig. A tradicionális ajánlatok általában nem foglalkoznak megfelelő súllyal a kiskereskedőkkel, mi azonban igen. Nyíltan és őszintén kezeljük az árazást, és nincsenek rejtett díjaink.

2012-ben indított globális cégünk sok helyen jelen van a világban. Jelenleg 31 országban vagyunk jelen, mint például Németország, USA, és Brazília. A SumUp továbbra is növekszik, és támogatott az American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures, és más meghatározó kockázatitőke-befektetők álltal.

Mára szerte a világban, 31 országban, kiskereskedők százai és ezrei bíznak meg SumUp-ban fizetéseiket illetően. Az eredeti hardverünkön, mobil és web app-jeinken túl továbbléptünk az API és SDK sorozatok fejlesztésére, hogy a SumUp fizetéseket integrálhassuk más app-ekbe és szolgáltatásokba.

Én nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ezt is meglépnem, remélem nektek is sokkal kényelmesebb lesz a vásárlás ezekkel az új lehetőségekkel!

Szép napot nektek!

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.