MONDAY

KOLLEKCIÓ

A Monday kollekció tervezésekor egy egyedi stílust képviselő, ugyanakkor elegáns szettet képzeltem magam elé. A neve azért lett Monday, mert bár sokan nem szeretik a hétfőket, ez a “hétfő” bizonyosan mindenkit jó érzéssel tölt majd el. A szett darabjai úgy lettek kialakítva, hogy szinte minden élethelyzetben hasznos kiegészítőid legyenek: a Liner táska többféleképpen hordható és a laptopod is elfér benne, a Zipps neszesszer utazáshoz vagy egy színházi estre is elkísér, a Mimosa pénztárca pedig hasznos apróság akár buliba készülsz, akár csak a büfébe ugrasz le egy kávéért. Minden darab valódi bőrből készül, így évekig elkísérnek majd, bármerre mész is.

Táska

Liner

Kettő az egyben

Válltáskaként és hátizsákként is hordható táska. Csatold át a pántokat és vidd magaddal a munkába, üzleti találkozóra, vagy akár egy lazább, sportos öltözék részeként. Elegáns és egyedi megjelenése tökéletes kiegészítője lesz a mindennapjaidnak.

Valódi bőrből

A Tia Jonas handmade táskái kizárólag valódi bőrrel készülnek, így biztosítva a termékek minőségét és tartósságát.

neszeszer

zipps

Praktikus

Egy neszesszer, amiben minden elfér egy helyen.

Valódi bőrből

Bőrből készült, így hosszú ideig hasznodra lesz majd.

tárca

mimosa

Minimál stílus

Minimál stílus és apró méret jellemzi, hogy mindened kéznél legyen akár bulizni mész, akár leugrasz a büfébe egy kávéért.

kollekció

Kollekció
egyben

három termék egyben

Valódi bőrből készült szett, amely három, a mindennapokban elegengedhetetlen kiegészítőt tartalmaz: táska, neszesszer, tárca.

10% kedvezménnyel

Válaszd a teljes kollekciót és 10%-kal olcsóbban szerezheted meg magadnak.​

Scroll to Top