Zipps Bőr Neszeszer

12800 Ft

Egy neszeszer, amiben minden elfér egy helyen. Bőrből készült, így hosszú ideig hasznodra lesz majd.

01 egyedi megjelenés

A termékeimet magam tervezem és saját kezűleg készítem. Ennél a neszesszernél az volt a cél, hogy egy elegáns, tartós tok készüljön. Így született meg a minimalista stílus és a bőr ötvözeteként a Zipps.

02 praktikus kialakítás

A neszesszer belseje egy nagy térből áll, így méretei lehetővé teszik, hogy akár kedvenc parfümöd, tusfürdőd is elférjen benne egy rövid utazás alkalmával.

03  Többféleképpen használhatod

Ha épp nem szeretnél túl sok mindent magaddal vinni, ez a neszesszer akár színházi táskaként is funkcionálhat, hiszen minden belefér, amire egy ilyen eseményen szükséged lehet.

04 Tökéletes ajándék

Ha igazán egyedi és praktikus ajándékot szeretnél, ez a neszesszer tökéletes választás lehet akár anyukádnak, akár a húgodnak szánod.

társad a mindennapokban

Utazáshoz

Akár egy rövidebb utazásra is magaddal viheted, minden elfér benne, amire szükséged lesz.

Színházba

Akár színházi kistáskának is használhatod, amely elrejti az összes szükséges kelléked, ami kell.

100% Minőségi garancia

Minden termékem a legnagyobb gondossággal készítem a legkiválóbb alapanyagokból, saját kézzel, ezzel biztosítva a minőséget és tartósságot. 

Tervezd meg saját táskádat

Szeretnél egy olyan táskát, ami tökéletesen a te igényeid szerint készül el?

Tervezd meg a stílusodhoz illő táskádat, ami tökéletesen passzol az egyéniségedhez.

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed merült fel a táskával vagy a vásárlással kapcsolatban, írj egy emailt a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre illetve a jobb alsó sarokban levő Messenger chaten keresztül

A külseje teljes egészében bőrből készül. A bélés kiváló minőségű pamutvászonból van. Mindkét anyagot közbéléssel erősítem, a tartósság és a formatartás nevében.

A neszesszer szélessége fent 25 cm, az alján 18 cm. Magassága 15 cm, mélysége 7 cm. Amennyiben ettől eltérő méreteket szeretnél, kérlek írj nekem üzenetet.

Valódi bőr lévén a neszesszer kizárólag kézzel tisztítható. A külsejét enyhén nedves, puha kendővel lehet letörölni. A bélést szintén csak kézi mosással lehet tisztítani, áztatás nélkül, ugyanis az áztatás során a közbélés elengedheti magát. A nem megfelelő tisztítás során kialakult károkért sajnos nem tudok felelősséget vállalni. 

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top