Toto horgolt bevásárlótáska

16300 Ft

 

 

01 Kézműves táska

Fénykorát élik a kézzel készült holmik, így a horgolt táskák is. Ezzel a darabbal nem csak a hazai kézművességet támogatod, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz neked.

02 Egyszerű tisztítás

A minta megalkotásakor leginkább a könnyű kezelhetőségre törekedtem. A táska csatja és pántjai is csavarral vannak rögzítve, így a bőr kiegészítők leszerelése után a táska mosógépben is mosható.

03 Egyedi és különleges

Horgolt táskáimat saját minta alapján, saját kezűleg készítem, így biztos lehetsz abban, hogy egyedi termék birtokosává válsz ezzel a táskával.

04 Tökéletes ajándék

Egyszerű, kézzel készült és egyedi. Akár a párodnak, akár édesanyádnak keresel megfelelő ajándékot, ez a táska biztosan belopja magát a szívükbe. 

társad a mindennapokban

Bevásárláshoz

A szombati reggelihez, vagy a hétköznap esti vacsorához szükséges hozzávalókat ebben a táskában könnyedén hazaviheted.

Városnézéshez

Néhány apróság, kulacs, szuvenírek: ez a táska mindet megőrzi neked, míg te a látványban gyönyörködsz.

Hétköznapokon

Méretei révén egy kisebb laptop vagy tablet is elfér benne, így a hétköznapokon is hasznodra lesz.

16300 Ft

100% Minőségi garancia

Minden termékem a legnagyobb gondossággal készítem a legkiválóbb alapanyagokból, saját kézzel, ezzel biztosítva a minőséget és tartósságot. 

Tervezd meg saját táskádat

Szeretnél egy olyan táskát, ami tökéletesen a te igényeid szerint készül el?

Tervezd meg a stílusodhoz illő táskádat, ami tökéletesen passzol az egyéniségedhez.

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed merülne fel a táskával vagy a vásárlással kapcsolatban, írj egy emailt a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre, vagy írj nekem a jobb alsó sarokban levő Messenger chaten keresztül.

Horgoláshoz póló- illetve zsinórfonalat szoktam használni. Azért ezeket az anyagokat, mert újrahasznosított alapanyagok, amivel nem csak csodás táskákat alkothatok, de a környezetem is védem.

A táska kör alapra készül, aminek az átmérője 23 cm, magassága 25 cm. A pántok egyenként 70 cm hosszúak. Amennyiben ettől eltérő méreteket szeretnél, kérlek írj nekem üzenetet.

A táska pántjai és a csatok övcsavarral vannak rögzítve. Ezeket szét lehet csavarozni, és így a pántok és a csat is levehető a táskáról. Ezt követően a táska 30 fokon, mosógépben mosható.

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top