Monday kollekció

Ft

Valódi bőrből készült szett, amely három, a mindennapokban elengedhetetlen kiegészítőt tartalmaz: táska, neszesszer, tárca.

Válaszd a teljes kollekciót és 10%-kal olcsóbban szerezheted meg magadnak.

 

Táska
Liner bőr táska
Neszeszer
Zipps bőr neszeszer
Tárca
Mimosa bőr tárca

A Monday kollekció tervezésekor egy egyedi stílust képviselő, ugyanakkor elegáns szettet képzeltem magam elé. A neve azért lett Monday, mert bár sokan nem szeretik a hétfőket, ez a “hétfő” bizonyosan mindenkit jó érzéssel tölt majd el. A szett darabjai úgy lettek kialakítva, hogy szinte minden élethelyzetben hasznos kiegészítőid legyenek: a Liner táska többféleképpen hordható és a laptopod is elfér benne, a Zipps neszesszer utazáshoz vagy egy színházi estre is elkísér, a Mimosa pénztárca pedig hasznos apróság akár buliba készülsz, akár csak a büfébe ugrasz le egy kávéért. Minden darab valódi bőrből készül, így évekig elkísérnek majd, bármerre mész is.

 

Tömeg 2500 g
Méretek 50 × 50 × 25 cm
Szín

Fekete, Zöld

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top