Mimosa Bőr Tárca

6300 Ft

Pénztárca, ami kis helyen is elfér.
Minimál stílus és apró méret jellemzi, hogy mindened kéznél legyen akár bulizni mész, akár leugrasz a büfébe egy kávéért.

  • Valódi bőrből készül
  • Több bankkártya is elfér benne
  • Egyedi design

01 kis helyen is elfér​

Maroknyi pénztárca, ami még egy kisebb zsebben is elfér, mégis mindent bele tudsz tenni, ami szükséges.

02 egyedi kialakítás, egyedi design

A termékeimet mind magam tervezem és készítem. A tárca megalkotásakor az volt a szempont, hogy minden elférjen benne, ami szükséges, akkor is, ha épp nincs nagyobb zsebünk, ahova eltehetjük.

03 több kártya, apró és papírpénz is elfér benne

Akár bulizni készülsz, akár csak leugrasz a postára, minden elfér benne, ami kellhet: bankkártya, igazolvány, papír- és aprópénz.

04 Tökéletes ajándék

Tökéletes ajándék a minimál stílust kedvelőknek, és olyanoknak, akik tényleg a legszükségesebbeket tartják a pénztárcájukban. Ha szeretnéd rávenni a párod, hogy ezentúl ne hordja mindig magánál a négy éve lejárt kondibérletet, lepd meg egy Mimosa-val.

társad a mindennapokban

Elegáns viselethez

A valódi bőr külső elegáns megjelenést ad a tárcának, így bármely ruhádhoz tökéletesen illik majd.

Büfébe menet

Ne cipeld magaddal a törzsvásárlói kártyáid hadát, csak ami szükséges.

Party ruhádhoz

Apró méretének köszönhetően könnyen elrejtheted, úgy, hogy közben minden iratod nálad van.

6300 Ft

100% Minőségi garancia

Minden termékem a legnagyobb gondossággal készítem a legkiválóbb alapanyagokból, saját kézzel, ezzel biztosítva a minőséget és tartósságot. 

Tervezd meg saját tárcádat

Szeretnél egy olyan táskát, ami tökéletesen a te igényeid szerint készül el?

Tervezd meg a stílusodhoz illő táskádat, tárcádat, ami tökéletesen passzol az egyéniségedhez.

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed merült fel a táskával vagy a vásárlással kapcsolatban, írj egy emailt a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre illetve a jobb alsó sarokban levő Messenger chaten keresztül

A külső rész teljes egészében valódi bőrből készül, amire merevítő közbélést vasalok. A bélés kiváló minőségű pamutvászon, amelyet szintén közbéléssel erősítek meg.

A Mimosa tárca 13 cm széles, 8 cm magas. Amennyiben ettől eltérő méreteket szeretnél, kérlek írj nekem üzenetet.

Valódi bőr lévén a táska kizárólag kézzel tisztítható. A külsejét enyhén nedves, puha kendővel lehet letörölni. A bélést szintén csak kézi mosással lehet tisztítani, áztatás nélkül, ugyanis az áztatás során a közbélés elengedheti magát. A nem megfelelő tisztítás során kialakult károkért sajnos nem tudok felelősséget vállalni. 

Méretek 13 × 1 × 8 cm

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top