Liner Bőr Táska

44900 Ft

Válltáskaként és hátizsákként is hordható táska. Csatold át a pántokat és vidd magaddal a munkába, üzleti találkozóra, vagy akár egy lazább, sportos öltözék részeként. Elegáns és egyedi megjelenése tökéletes kiegészítője lesz a mindennapjaidnak.

  • Teljesen egyedi design
  • Hordható válltáskaként és hátizsákként is

01 egyedi megjelenés

A Tia Jonas handmade táskákat a magam tervei alapján, általam válogatott alapanyagokból, saját kezűleg készítem el, így biztosítva minden egyes darab egyediségét.

02 praktikus kialakítás

A tervezéskor külön figyelmet fordítok a praktikusságra, mert fontosnak tartom, hogy minden táska teljeskörűen kielégítse viselőjének minden igényét. Ez a táska nem csak a laptopodnak vagy a mappáidnak ad helyet, de külső és belső zsebeivel az apróságok rendszerezéséhez is hozzájárul.

03  elegáns és kényelmes viselet

A valódi bőr elegáns megjelenést, míg az átcsatolható pántok kényelmes viseletet biztosítanak, így szinte bármilyen alkalomra magaddal viheted.

04 Tökéletes ajándék

Elegáns, praktikus és egyedi. Akár a párodnak, akár édesanyádnak keresel megfelelő ajándékot, ez a táska biztosan belopja magát a szívükbe. 

társad a mindennapokban

Elegáns viselethez

Csatold a pántokat a felső karikákba, és hordd válltáskaként.

Utcai viselethez

A felső és oldalsó karikákba csatolt pántokkal hátizsákként is bárhová elkísér.

Váltogasd a stílusod

A pántok végén lévő karabínerekkel könnyedén, bárhol és bármikor válthatsz a válltáska és a hátizsák között.

100% Minőségi garancia

Minden termékem a legnagyobb gondossággal készítem a legkiválóbb alapanyagokból, saját kézzel, ezzel biztosítva a minőséget és tartósságot. 

Tervezd meg saját táskádat

Szeretnél egy olyan táskát, ami tökéletesen a te igényeid szerint készül el?

Tervezd meg a stílusodhoz illő táskádat, ami tökéletesen passzol az egyéniségedhez.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha bármi kérdésed merülne fel a táskával vagy a vásárlással kapcsolatban, írj egy emailt a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre, vagy írj nekem a jobb alsó sarokban levő Messenger chaten keresztül.

A külső rész teljes egészében valódi bőrből készül, amire merevítő közbélést vasalok. A bélés kiváló minőségű pamutvászon, amelyet szintén közbéléssel erősítek meg.

A Liner táska magassága 38 cm, szélessége fent 36 cm, alul 27 cm, mélysége 11 cm. A pántok egyenként 75 cm hosszúak. Amennyiben ettől eltérő méreteket szeretnél, kérlek írj nekem üzenetet.

Valódi bőr lévén a táska kizárólag kézzel tisztítható. A külsejét enyhén nedves, puha kendővel lehet letörölni. A bélést szintén csak kézi mosással lehet tisztítani, áztatás nélkül, ugyanis az áztatás során a közbélés elengedheti magát. A nem megfelelő tisztítás során kialakult károkért sajnos nem tudok felelősséget vállalni. 

Tömeg 1500 g
Méretek 50 × 13 × 45 cm

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top