Kreatív szett hátizsák készítéshez

9990 Ft

Hátizsákot horgolnál, de azt sem tudod hol kezdd el? Akkor ez a szett pont neked való!
A Tia Jonas handmade hátizsák készítő szetteket úgy állítottam össze, hogy a segítségével kezdő horgolóként is meg tudd alkotni a saját táskád.

Az egyes alkotóelemek külön is megvásárolhatóak.

Bőr táska előlap
Válaszd ki milyen színű legyen a táskád előlapja.
Négyzet alakú bőr alap
Válaszd ki milyen színű legyen a táskád alja.
Bőr táska összehúzó
Válaszd ki milyen színű legyen a táskád összehúzója.
Bőr hátizsák pánt
Válaszd ki milyen színű legyen a táskád bőr pántja.

01 minden egyben

A szettben fellelhető minden, ami a táska elkészítéséhez szükséges: valódi bőrből készült pántok, alj, előlap és a táska összehúzó. 

Valódi bőrből készült, így tartós és időtálló.
Többféle izgalmas szín közül válogathatsz.

02 egyszerű használat

A táska alja és az előlap előre ki van lyukasztva, így nem csak időt spórolsz, hanem egységes kialakítású is lesz a táskád. A pántokhoz fém karikákat is mellékelek, amiket bele tudsz horgolni a táskába, így a pántok felhelyezése is nagyban leegyszerűsödik. A hátizsákot elkészítheted zsinór- vagy pólófonalból is (a csomag nem tartalmazza), a kellékek mindkét fonallal kompatibilisek. Póló- és zsinórfonalak széles választékát találhatod meg a Fonallaknál, itt.

03 Egységes fém kiegészítőkkel

Antikolt vagy nikkel színű fém szerelékkel készülnek a bőr kiegészítők. Válaszd ki az előlapot, és a csatnak megfelelő színben állítom össze neked az összes többi tartozékot is.

04 A bőr kiegészítőkről:

Valamennyi bőr kiegészítőt magam készítem, saját tervek alapján. Kiváló minőségű valódi bőrt használok hozzá, többségében marhabőrt. A szetteken belül alkalmanként különböző bőrtípusból készített kellékeket vegyítek (ennek oka az, hogy például a pánthoz használt bőr, ami masszívabb és kevésbé hajlékony, nem megfelelő a táska összehúzó elkészítéséhez), azonban törekszem arra, hogy a színben leginkább harmonizáló párosításokat állítsam össze, mind a bőr, mind a fém kellékek tekintetében. A szettben található elemek (táska előlap, hátizsák pánt, varrással rögzíthető táskapánt, stb.) külön is megvásárolhatóak a webshopban.

Kreatív szett hátizsák készítéshez

9990 Ft

100% Minőségi garancia

Minden termékem a legnagyobb gondossággal készítem a legkiválóbb alapanyagokból, saját kézzel, ezzel biztosítva a minőséget és tartósságot. 

Elkészítem neked

Szeretnéd, hogy én készítsem el neked a táskád?

Tervezd meg a hátizsákod az egyedülálló Tia Jonas handmade Táska tervezővel.

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed merülne fel a táskával vagy a vásárlással kapcsolatban, írj egy emailt a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre, vagy írj nekem a jobb alsó sarokban levő Messenger chaten keresztül.

Igen, minden kiegészítőt valódi bőrből készítek el, marhabőr felhasználásával. 

A táska alj 20×20 cm-es, az előlap szélessége szintén 20 cm. A hátizsák pántjai 60 és 100 cm között állíthatóak, a táska összehúzó pedig 90-100 cm hosszú.

A bőr kiegészítők miatt a táska csak kézi mosással tisztítható. A bőr felületeket enyhén nedves, puha kendővel le lehet törölni, a horgolt rész áztatás és dörzsölés nélkül, szivaccsal tisztítható.

Tömeg 500 g
Méretek 25 × 25 × 5 cm

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top