Becky horgolt hátitáska

23500 Ft

Kényelmes, horgolt hátizsák bőr kiegészítőkkel. Ebben a táskában elfér mindened, amire napközben szükséged lehet.

01 KÉZMŰVES TÁSKa

Fénykorukat élik a kézzel készült holmik, így a horgolt táskák is. Ezzel a darabbal nem csak a hazai kézművességet támogatod, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz neked.

02 Egyéni tervezés

A táska mintáját magam terveztem, a felhasznált bőr kiegészítőkkel együtt. A cél egy olyan hátizsák megalkotása volt, ami egyszerű, praktikus, mégis különleges és kiemelkedik a tömegből.

03  EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES

Horgolt táskáimat, illetve a felhasznált bőr kiegészítőket saját minta alapján, saját kezűleg készítem, így biztos lehetsz abban, hogy egyedi termék birtokosává válsz ezzel a táskával.

04 Tökéletes ajándék

Egyszerű, kézzel készült és egyedi. Akár a párodnak, akár édesanyádnak keresel megfelelő ajándékot, ez a táska biztosan belopja magát a szívükbe.

társad a mindennapokban

Iskolába menet

Ha csak pár órád van aznap, ebben a táskában minden szükséges holmi elfér.

Kiránduláshoz

Egy kisebb kulacs, szendvics és egy plusz pulóver. Aprónak tűnik, de mindez könnyedén elfér benne.

Válts stílust

A lecsatolható hátizsák pántokat könnyedén más színűre cserélheted

23500 Ft

100% Minőségi garancia

Minden termékem a legnagyobb gondossággal készítem a legkiválóbb alapanyagokból, saját kézzel, ezzel biztosítva a minőséget és tartósságot. 

Tervezd meg saját táskádat

Szeretnél egy olyan táskát, ami tökéletesen a te igényeid szerint készül el?

Tervezd meg a stílusodhoz illő táskádat, ami tökéletesen passzol az egyéniségedhez.

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed merülne fel a táskával vagy a vásárlással kapcsolatban, írj egy emailt a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre, vagy írj nekem a jobb alsó sarokban levő Messenger chaten keresztül.

Horgoláshoz póló- illetve zsinórfonalat szoktam használni. Azért ezeket az anyagokat, mert újrahasznosított alapanyagok, amivel nem csak csodás táskákat alkothatok, de a környezetem is védem.

A kiegészítőket valódi bőrből készítem, saját dizájn alapján.

A táska alapja egy 20×20 cm-es bőralap, erre horgolom a táska testét. A magassága 25 cm. Amennyiben ettől eltérő méreteket szeretnél, kérlek írj nekem üzenetet. 

A bőr kiegészítők miatt a táska csak kézi mosással tisztítható. A bőr felületeket enyhén nedves, puha kendővel le lehet törölni, a horgolt rész áztatás és dörzsölés nélkül, szivaccsal tisztítható.

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top