Bevásárlótáska horgoló workshop Ajándékutalvány

8500 Ft

Tetszőleges időpontban felhasználható kupon, mellyel az utalvány tulajdonosa részt vehet egy Tia Jonas handmade által szervezett, 6 órás, Bevásárlótáska horgoló workshopon.

  • Díszboríték hozzáadása

    Ha ajándékba akarod adni az utalványt, kérd díszborítékban!

    • 290 Ft

01 Tökéletes ajándék

Ajándékozz élményt! Ezzel a meglepetéssel nyert ügyed lesz, akár anyukádnak, akár a párodnak keresel kellemes kikapcsolódást.

02 Választható színek

A workshopon többféle színű fonal és bőr kiegészítő közül lehet majd választani, így teljesen egyénre szabható az alkotás.

Ajándékozz élményt

Anyukádnak

Új technikákkal ismerkedhet meg a workshopon, mint például a búzaszemes horgolás.

Párodnak

Horgolással rengeteg féle tárgy készíthető, amelyeket mostantól ő is el tud majd készíteni.

Barátnődnek

Szerezz magadnak és a barátnődnek új beszédtémát, horgoljatok mostantól közösen.

100% Minőségi garancia

Minden termékem a legnagyobb gondossággal készítem a legkiválóbb alapanyagokból, saját kézzel, ezzel biztosítva a minőséget és tartósságot. 

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed merülne fel a táskával vagy a vásárlással kapcsolatban, írj egy emailt a tiajonas@tiajonashandmade.com email címre, vagy írj nekem a jobb alsó sarokban levő Messenger chaten keresztül.

A workshopokra póló- illetve zsinórfonalat szoktam vinni, számos színben, ezek közül lehet majd választani. 

Az árban benne van az összes szükséges alapanyag és eszköz, amire a workshopon szükség van. Bővebb információ az egyes alkalmak leírásánál olvasható.

Az legközelebbi időpontokat a Workshopok menüpontban lehet megtekinteni. A további információért írj nekem a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy figyeld a Facebook oldalamon az eseményeket.

Ez a workshop elsősorban felnőtteknek készült, azonban tervben van egy gyermekeknek szóló tematika kialakítása is, erről később lesz bővebb információ.

Fizetési és Szállítási információk

Házhozszállítás vagy személyes átvétel a megrendeléstől, illetve – banki átutalás esetén – az összeg beérkezésétől számított 3 munkanapon belül.

Banki átutalás esetén a rendelés végösszegét kérlek 8 munkanapon belül utald át az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Jánosity Tímea

Számlaszám: 11773030-13078441

Számlavezető bank: OTP Bank

A közleményben kérlek add meg a megrendelés számát.

Banki átutalás esetén csak a teljes összeg beérkezése után kezdődik meg a rendelés további feldolgozása.

FIGYELEM! Bankban történő pénztári befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni, mert ilyen esetben a bank megterheli a számlát a pénztári befizetés költségével. Ha mégis ezt a fizetési módot választod, a megrendelés összegén felül a befizetés költségét is fizesd be kérlek a számlára.

Amennyiben szeretnél bankkártyával fizetni, a Barion rendszerén keresztül megteheted. Használd a Barion tárcád és fizess egyszerűen, online. Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben ezt a fizetési módot használod, át leszel irányítva a Barion oldalára, a fizetési tranakció ott történik majd.

Utánvétkor a megrendelés összegét futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén nekem lehet kifizetni. A futárszolgálat esetében nem mindig van mód bankkártyás fizetésre, ezért kérlek a csomag érkezésekor legyen nálad a megfelelő összeg. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Bankkártyás fizetési igényed kérlek jelezd előre.

Nem minden esetben van lehetőség utánvételes fizetésre, amennyiben elérhető, a szállítási mód kiválasztása után jelenik majd meg.

kiszállítás várható időpontjáról e-mail és/vagy SMS értesítést küld a szállítmányozó cég. Amennyiben az időpont nem felel meg, a küldött elérhetőségeken lehet egyeztetni a megadott ügyfélszolgálattal.

A feladást követően a csomag számát külön kérésre rendelkezésre bocsátom.

Személyes átvételre a 1078 Budapest, István utca 42. (9-es kapucsengő) szám alatt van lehetőség. A megrendelés átvétele minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben ezt az átvételi módot választod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a tiajonas@tiajonashandmade.com-on vagy a +36307770995 telefonszámon.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megadott cím kizárólag átadási pontként üzemel az előzetesen megrendelt csomagok esetében. Helyben vásárolni nincs lehetőség.

Scroll to Top