Ajándékutalvány

1000 Ft

A Tia Jonas handmade ajándékutalvány nem csak egy átlagos ajándékutalvány. Ezzel az ajándékkal az alkotás élményét ajándékozod szerettednek, aki maga választhatja ki, hogy milyen bőr kiegészítőt használna megálmodott alkotásához.

Product total
Options total
Grand total

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelésnél!

  • Check Mark Biztonságos bankkártyás fizetés
  • Check Mark 100% Garancia
  • Check Mark Gyors szállítás
Biztonságos Online Fizetés

Leírás

Egy darab ajándékutalvány vásárlása esetén az ajándékutalvány összege: 1000 Ft. Tetszőleges összeget választhatsz: attól függően, hogy mekkora értékben ajándékoznál állítsd be a darabszámot. (Példa: ha 5000 Ft értékű ajándékutalványt szeretnél ajándékozni, a darabszámnál 5 darabot kell beállítanod.) Amennyiben a darabszámnak megfelelő összeget több ajándékutalványra szeretnéd szétosztani, kérlek jelezd a pénztár oldalon a megjegyzés mezőben. (Példa: 20 darab ajándékutalvány vásárlása esetén az érték 20000 Ft. Amennyiben a megjegyzés mezőben jelzed, hogy ezt 4 darab ajándékutalványra szeretnéd szétosztani, akkor 4 darab, egyenként 5000 Ft értékű ajándékutalványt postázok el neked.)

Az ajándékutalványra a beállított darabszámnak megfelelő összeg kerül, amit egyösszegben lehet levásárolni a webshopban, a feltüntetett TJH20 kezdetű kuponkód segítségével. A kuponkódot a rendelés leadásakor a pénztár oldalon kell megadni, és az összeg a végösszegből levonásra kerül.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható. Elvesztés, rongálódás, jogtalan felhasználás esetén a pótlása nem megoldható.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy éven belül használható fel. Hosszabbításra nincs lehetőség.