Ismerj meg

Kacskaringón jártam

2018. április 7-én, szombaton, reggel hat órakor csörgött az ébresztő. Bár hétvége volt, és szinte még hajnal, én ennek ellenére is kipattantam az ágyból. A szokásos reggeli rutin részeként megittam a hatalmas bögre kávém, majd még egyszer utoljára átnéztem a motyómat, hogy mindent összepakoltam-e. Ugyanis végre eljött a nap, amire az elmúlt pár hétben készültem: a Kacskaringó Fonalfesztivál napja!

Az idei, tavaszi fesztivál, a második alkalom volt, hogy megjelentem a rendezvényen. Legutóbb még csak horgolható bőr alapokkal, cipzárakkal, illetve bőr táskapánttal képviseltettem magam, most sokkal szélesebb választékkal vártam a hozzám látogatókat: többféle bőr táskapánt, kosár pánt, táska csat és táskabehúzó is szerepelt a repertoárban, illetve a textilből és bőrből készült neszesszereim, tárcáim és tornazsákjaim között is mazsolázhattak az érdeklődők.

A bemutató darabjaimnak hála sokaknak sikerült megmutatni, hogy a termékeimből milyen csodaságok készíthetők: a kis és közepes kör alapokból kosárkák, a nagyból hátizsák, míg a téglalap alap és a cipzár felhasználásával oldaltáska készíthető. További kiegészítőnek pedig ott voltak a pántok, a táskabehúzók és a hátizsákhoz a záró csat is, így a fonalat leszámítva, mindent be lehetett szerezni nálam.

Kis segítőm, Gülü, mindeközben lelkesen osztogatta a névjegyem 😀

A nap végére fáradtan ugyan, de “ez egy csodálatos nap volt” érzéssel eltelve pakoltam össze a standomat. Ezúton is köszönöm azoknak, aki ellátogattak hozzám, alig várom, hogy itt vagy a Facebook-on találkozzam a szebbnél szebb alkotásaitokkal!

Remélem találkozunk ősszel is, én biztosan ott leszek!

Ui: Íme egy apró galéria az ott készült képekből 🙂

Mentés

Mentés

Mentés

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.